Kdo sem jaz in zakaj sem se odločil pisati fotografske nasvete

Po desetletju v fotografiji in kar nekaj vzponih in padcih sem se odločil, da bom začel pisati blog. V bistvu ste mi idejo za blog dali vi s svojimi vprašanji in željami po nasvetih. Blog je v večini namenjen fotografom vsekakor pa ne le fotografom. Z vsemi naročniki s katerimi delam in sem delal sem imel iskren odnos. Vedno vam raje dam naprej nasvet, da bodo produkti optimalno pripravljeni na fotografiranje. V tej fazi smo kdaj ugotovili tudi, da lahko kakšno malenkost opravite tudi sami. Vsekakor imam željo po dolgotrajnih sodelovanjih tudi če bom zaradi tega kdaj naredil kakšno fotografijo manj.

Tisti, ki me ne poznate pa se verjetno sprašujete kdo je Goran in kaj ne ima on za naučiti o fotografiji. Ravno zato bom prvi blog izkoristil za to, da se predstavim. Moja kariera se je podobno kot pri vseh ustvarjalcih razvila iz hobija oz veselja do fotografije. Nato sem se vpisal na študij fotografije. Moj prvi daljši plačan fotografski projekt pa je bilo fotografiranje za RK Gorenje Velenje. Kmalu za tem sem začel tudi z znamko Goran VK Wedding in poročna fotografija je postala moja velika strast. Veš čas vmes pa sem z največjim veseljem sodeloval pri mnogo komercialnih ter turističnih projektih. Nikakor pa ne smem pozabiti niti na moje avtorske projekte, ki me polnijo z novo energijo in elanom za komercialno delo.

Kmalu se v naslednjih blogih posvetim tudi vsaki od teh vrst fotografije! V kategoriji nasveti in izkušnje boste našli še več zapisov iz moje karierne poti. Prav tako pa lahko na strani najdete tudi zadnje fotografije hrane, portrete in produktne fotografije, ki sem jih ustvaril.