5 razlogov zakaj je zimska poroka prava izbira

 1. Manjša konkurenca za datume: Zimske poroke so manj priljubljene kot poletne poroke, zato je večja verjetnost, da boste lahko izbrali želeni datum za svojo poroko.
 2. Prava izbira za romantične duše: Zimske poroke so lahko zelo romantične, zlasti ob sneženju ali ob zamrznjeni okolici.
 3. Možnosti za edinstveno dekoracijo: Zimska poroka vam omogoča, da uporabite tematsko dekoracijo, kot so sveče, volneni okraski ali celo ledeni okraski.
 4. Priložnost za topla oblačila: Gostje se lahko oblečejo v topla oblačila, kot so volneni plašči ali ogrinjala, kar doda še eno romantično plast vaši poroki.
 5. Domača atmosfera: Zimska poroka lahko ustvari toplo in domačo atmosfero, ki jo boste občutili kot pravo zimsko pravljico.
zimska-poroka

3 najboljše poročne lokacije za zimsko poroko v Sloveniji!

 1. Grad Otočec: Grad Otočec se nahaja v naravnem rezervatu ob reki Krki in je ena najlepših poročnih lokacij v Sloveniji. Grad ponuja veliko možnosti za zimske poroke, saj ima veliko veličastno dvorano za poroke, ki se lahko okrasi v zimskem slogu.
 2. Hotel Kras: Hotel Kras se nahaja v naravnem parku Škocjanske jame in ponuja številne možnosti za zimske poroke. Hotel ima veliko dvorano za poroke, ki se lahko okrasi v zimskem slogu, ter tudi druge prostore za zabave in druge poročne aktivnosti.
 3. Hotel Vila Bled: Hotel Vila Bled se nahaja ob jezeru Bled in ponuja številne možnosti za zimske poroke. Hotel ima veliko dvorano za poroke, ki se lahko okrasi v zimskem slogu, ter tudi druge prostore za zabave in druge poročne aktivnosti.

Kako se razlikujejo poročne lokacije za zimske poroke in poroke v ostalih letnih časih?

Poročne lokacije za zimske poroke se lahko razlikujejo od lokacij za poroke v ostalih letnih časih zaradi različnih dejavnikov, kot so:

 1. Ambient: Zimske poroke imajo lahko bolj toplo in domačo atmosfero, saj so pogosto v notranjih prostorih, ki so okrašeni s svečami in volnenimi okraski. Poroke v ostalih letnih časih pa lahko izkoristijo zunanje prostore, kot so vrtovi ali terase, kjer lahko gostje uživajo v naravi.
 2. Dekoracija: Zimske poroke lahko uporabijo tematsko dekoracijo, kot so ledeni okraski, sveče ali volneni okraski, medtem ko poroke v ostalih letnih časih lahko izkoristijo naravne elemente, kot so cvetje ali listje.
 3. Obleka: Gostje na zimskih porokah se lahko oblečejo v topla oblačila, kot so volneni plašči ali ogrinjala, medtem ko gostje na porokah v ostalih letnih časih lahko izberejo lahka oblačila, ki se bolje prilegajo vročemu vremenu.
 4. Fotografiranje: Zimske poroke lahko ponudijo lepe priložnosti za fotografiranje z zasneženimi ozadjami ali z zimsko tematiko, medtem ko poroke v ostalih letnih časih lahko izkoristijo lepote narave, kot so cvetje ali listje.

Ne pozabite v vabilo na zimsko poroko napisati tudi priporočil za topla oblačila kot so plašči, primerna obutev in cevasti šal!

cevasti-sal-labi

Lahko bi v vabilu navedli nekaj nasvetov glede tega, kaj je primeren outfit za zimsko poroko, na primer:

 • Gostje se lahko oblečejo v topla oblačila, kot so volneni plašči, ogrinjala ali kapuci.
 • Priporočljivo je, da gostje izberejo primerno obutev, ki bo dobra za hladen in morda celo spolzek teren. To lahko vključuje škornje ali čevlje z dobrim podplatom.
 • Gostje se lahko oblečejo v topla oblačila, ki so primerne za zimsko poroko, kot so volneni šali ali cevasti šali, ki bodo zaščitili vaše vratove in ušesa pred hladnim zrakom.
 • Če je poroka na prostem, je lahko dobro, da gostje oblečejo toplo odejo ali plašč, da se lahko ogrejejo, če je hladno.
 • Priporočljivo je, da gostje izberejo oblačila, ki so udobna in se lahko prilagodijo spremenljivemu vremenu.