7 razlogov za poroko na prostem v Sloveniji

poroka-na-prostem

Poroka na prostem v Sloveniji je popolna izbira ker je Slovenija najbolj poznana po svoji raznoliki naravi. V Sloveniji na majhnem prostoru lahko doživimo dosti različni stvari. Kaj pa je 7 razlogov, ki vas bo prepričalo, da se boste poročili pod zvezdami v Sloveniji:

 1. Poročna slovesnost na prostem je lahko zelo romantična in nepozabna.
 2. Poročna slovesnost na prostem omogoča, da se par in njihovi gostje lahko sprostijo in uživajo v naravi.
 3. Poročna slovesnost na prostem lahko ponudi edinstveno in nepozabno ozadje za fotografije.
 4. Poročna slovesnost na prostem lahko bistveno zniža stroške poročnega dne, saj ni treba plačevati za uporabo določenega prostora ali dekoracijo.
 5. Poročna slovesnost na prostem omogoča večjo svobodo pri izbiri lokacije in omogoča, da se poročna slovesnost prilagodi osebnosti in željam poročnega para.
 6. Poročna slovesnost na prostem omogoča večjo možnost za organizacijo piknika ali drugega zabavnega dogodka za goste.
 7. Poročna slovesnost na prostem lahko ponudi več priložnosti za različne aktivnosti, kot so ples, glasba ali športne igre za goste.

Kakšne lokacije za poroko na prostem lahko najdemo v Sloveniji?

V Sloveniji lahko najdete veliko različnih lokacij za poroko na prostem. Nekaj primerov je:

 1. Vinogradi: Vinski vrtovi so lahko lepa in romantična lokacija za poroko na prostem.
 2. Kmetije: Kmetije so lahko odlična izbira za ljudi, ki si želijo bolj rustikalne in podeželske poročne slovesnosti.
 3. Parki: Parki so lahko odlična izbira za ljudi, ki si želijo poročne slovesnosti v naravi, vendar ne želijo porok organizirati na kmetiji.
 4. Jezera: Jezera so lahko lepa ozadja za poročne slovesnosti v Sloveniji, zlasti v poletnih mesecih.
 5. Hribi: Gore lahko ponudijo edinstveno in nepozabno ozadje za poročno slovesnost v Sloveniji.
 6. Dvorec ali grad: Dvorec ali grad so lahko odlična izbira za ljudi, ki si želijo bolj elegantne in formalne poročne slovesnosti.
 7. Plaža: Če ima Slovenija tudi morje, potem so plaže lahko odlična izbira za poročno slovesnost na prostem v poletnem času.

Ali poročni fotografi tudi na poroki na prostem naredijo lepe fotografije?

Poročni fotografi lahko na poroki na prostem naredijo čudovite in lepe fotografije. Poročna slovesnost na prostem lahko ponudi veliko lepih in edinstvenih ozadij za poročno fotografijo, kot so narava, cvetje, vinski vrtovi ali podeželske pokrajine. Poročni fotografi lahko uporabijo te ozadja za ustvarjanje lepih in romantičnih fotografij, ki bodo ostal spomin za vedno.

porocna-fotografija

Vendar je pomembno, da se poročni fotograf in poročni par pred poročno slovesnostjo dogovorita o konkretnih željah in pričakovanjih glede fotografiranja. Poročni fotograf naj bo tudi pozoren na vremenske razmere in se po potrebi prilagodi, da zagotovi najboljše možne fotografije.

Ali obstajajo ponudniki cateringa v Sloveniji, ki lahko izpeljejo poročno postrežbo za poroko na prostem?

V Sloveniji obstajajo ponudniki cateringa, ki lahko izpeljejo poročno postrežbo za poroko na prostem. Poročna postrežba na prostem lahko vključuje različne stvari, od klasičnega poročnega obeda do piknika ali drugega zabavnega dogodka. Ponudniki cateringa v Sloveniji imajo običajno različne možnosti za poročno postrežbo na prostem in se lahko prilagajajo željam in potrebam poročnega para.

Pri izbiri ponudnika cateringa za poročno postrežbo na prostem je pomembno, da se poročni par posvetuje s ponudnikom in natančno opiše svoje želje in potrebe. Ponudnik cateringa naj bo tudi pozoren na vremenske razmere in se po potrebi prilagodi, da zagotovi uspešno in udobno poročno postrežbo na prostem.

Kakša otroška oblačila izbrati za poroko na prostem?

Pri izbiri otroških oblačil za poroko na prostem je pomembno upoštevati nekaj stvari:

 1. Vremenske razmere: Otroška oblačila naj bodo primerna za vremenske razmere, zlasti če je poroka na prostem v hladnejšem ali vlažnem vremenu.
 2. Udobje: Otroška oblačila naj bodo udobna in primerna za igro in gibanje.
 3. Primernost: Otroška oblačila naj bodo primerna za formalno priložnost, kot je poroka.
 4. Starost: Otroška oblačila naj bodo primerne za starost otroka in njegove osebnosti.
otroska-oblacila

Primerna otroška oblačila za poroko na prostem so lahko:

 • Formalna obleka ali kostim za dečka
 • Obleka ali krilo za deklico
 • Srajčka in hlače za oba spola

Pomembno je, da otroška oblačila niso preveč obtežena ali neudobna, saj otroci radi igrajo in se gibajo. Otroška oblačila naj bodo tudi dovolj topla, če je poroka na prostem v hladnejšem vremenu.

Ali je dobro imeti več rezervnih otroških hlač za poroko na prostem?

Priporočljivo je imeti več rezervnih otroških hlač za poroko na prostem, saj lahko otroci hitro umažejo ali poškodujejo svoja oblačila. Otroške hlače je dobro imeti v rezervi, da lahko otroka takoj preoblečete, če je potrebno.

otroske-hlace

Tudi če se otroci počutijo udobno v svojih oblačilih, je priporočljivo imeti rezervne hlače. Saj se bodo otroci na prostem igrali in se gibali in se lahko hitro umažejo ali strgajo oblačila. Otroške hlače je dobro imeti v rezervi tudi v primeru, da se vremenske razmere spremenijo in da je potrebno otroka preobleči v bolj primerna oblačila.